Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie naar 070 – 346 12 80

Contact
Toilet
Badkamer

Loodgieter Den Haag, Rijswijk, Delft & Zoetermeer - W. Janssen

Zoekt u een goede loodgieter in Den Haag? Technisch Bureau W. Janssen is een allround loodgietersbedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en een goede service. Met onze ervaren monteurs kunt u er van op aan dat onze installaties en reparaties aan alle veiligheidseisen voldoen.

Loodgieter Den Haag

Technisch Bureau W. Janssen is een familie bedrijf uit Den Haag, dat in 1937 begon als constructiebedrijf en producent van petroleummeetapparaten. In 1967 startten we met het plaatsen van onder- en bovengrondse vloeistofopslaginstallaties. En dat is nog steeds één van onze belangrijkste specialismen. Daarnaast houden wij ons sinds 1989 bezig met allerhande loodgieterswerkzaamheden, zoals het onderhoud aan en het repareren van een cv installatie. Naast onze loodgieterswerkzaamheden, zijn we ook een professioneel dakdekkersbedrijf.

Diensten van Technisch Bureau W. Janssen

  • Verwarmingsmonteur voor CV onderhoud.

  • Loodgieter voor sanitair, ontstoppen en rioolservice.

  • Dakdekkersbedrijf voor dakrenovatie en -reparatie.

Meer informatie

Ontvangt u graag meer informatie over loodgietersbedrijf W. Janssen uit Den Haag of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in of e-mail of bel ons: info@wjanssen.nl of 070 – 346 12 80.

Copyright © 2018 W. Janssen | Eye-C Multimedia Webdesign Den Haag