Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie naar 070 – 346 12 80

Contact
werkzaamheden van een loodgieter

Loodgieter Den Haag | Loodgietersbedrijf W. Janssen

Zoekt u een goede loodgieter in Den Haag? Technisch Bureau W. Janssen is een allround loodgietersbedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en een goede service. Met onze ervaren monteurs kunt u er van op aan dat onze installaties en reparaties aan alle veiligheidseisen voldoen.

Wanneer u een loodgieter nodig heeft komen we zo snel mogelijk, onze ervaren loodgieters kunnen al uw ongemakken op het gebied van lekkages en verstoppingen verhelpen. Door jarenlange ervaring verhelpen we snel en kundig uw ongemakken, dit is wel zo fijn want vaak komt een lekkage of verstopping op het verkeerde moment.

Heeft u een contract heeft bij W. Janssen, dan kunt u ons 24 uur per dag inschakelen wanneer u hulp nodig heeft, we vertrekken pas als u tevreden bent.

Loodgietersbedrijf Den Haag

W. Janssen staat al sinds 1989 bekend als erkende loodgieter in Den Haag, voor al uw reparaties en onderhoud aan bijvoorbeeld een CV ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Toch hebben we nog een grotere geschiedenis;

Technisch Bureau W. Janssen is een familiebedrijf uit Den Haag dat in 1937 begon als constructiebedrijf en producent van petroleum meetapparaten. In 1967 startten we met het plaatsen van onder- en bovengrondse vloeistof opslaginstallaties. En dat is nog steeds één van onze belangrijkste specialismen. Daarnaast houden we ons sinds 1989 bezig met allerhande loodgieterswerkzaamheden, zoals het onderhoud aan en het repareren van een cv installatie. Naast onze loodgieterswerkzaamheden, zijn we ook een professioneel dakdekkersbedrijf.

Toilet
Badkamer

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie

Aanvragen

Diensten van Technisch Bureau W. Janssen

We zijn in te zetten als verwarmingsmonteur voor CV onderhoud. Een CV ketel draait in de wintermaanden dag en nacht, goed onderhoud is dan van belang. Ook beschikken we over vele Loodgieters voor uw sanitair, ontstoppen en rioolservice.

We gebruiken ons sanitair dagelijks, door dit intensieve gebruik is soms een bezoek van de loodgieter noodzakelijk. Verder zijn we een dakdekkersbedrijf voor dakrenovatie en -reparatie. Heeft u lekkages of wilt u uw dak voorzien van bijvoorbeeld een lichtkoepel? We helpen u graag verder met deze diensten.

Waarom heeft u een loodgieter nodig?

Iedere woning heeft rioleringen, van kantoren tot warenhuizen. Voor het aanleggen en repareren hiervan is een loodgieter nodig, maar dit is niet alles. Een loodgieter is er ook om een lek op te sporen in de woning, dit te repareren, sanitair te installeren en om de CV te onderhouden. Naast deze diensten is een Loodgieter ook in de schakelen bij lekkages aan het dak of het isoleren en renoveren hiervan.

Laat uw loodgieters klussen aan een loodgieter over

Veel mensen denken dat ze een kleine lekkage of verstopping makkelijk zelf op kunnen lossen, soms is dit ook het geval maar er kan genoeg fout gaan tijdens een ‘eenvoudige reparatie’. We komen vaak in situaties waarbij we fouten moeten herstellen en waardoor de reparatie gecompliceerder wordt dan dat deze in eerste instantie was. Dit zorgt ervoor dat we langer werk hebben en u langer met gebreken blijft zitten. Reden genoeg om voor het uitvoeren van klussen de hulp van een erkende loodgieter in te schakelen. Of het nu gaat om een daklekkage oplossen, een verstopte wc opnieuw door te laten lopen of een afvoer aanleggen.

Onze Loodgieters in Den Haag staan op zowel werkdagen als weekenden en avonden voor u klaar. In een noodsituatie kunnen we altijd kijken hoe we zo snel en effectief mogelijk uw situatie kunnen oplossen. Met W. Janssen blijft u nooit lang zonder werkende CV-ketel zitten!

Meer informatie

Heeft u onze diensten nodig en ontvangt u graag meer informatie over loodgietersbedrijf W. Janssen uit Den Haag of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in of e-mail of bel ons: info@wjanssen.nl of 070 – 346 12 80.

Onze loodgieters zijn onder andere werkzaam in Den Haag Zuid, Den Haag Noord, West en Oost, Rijswijk, Zoetermeer, Leiden en Delft. Staat uw woonplaats er niet bij? Controleer of we bij u langs komen door contact met ons op te nemen.