Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie naar 070 – 346 12 80

Contact
Dakwerkzaamheden
Dakwerkzaamheden

Technisch dakdekkersbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Delft & Zoetermeer

Bent u op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf in de omgeving van Den Haag? Bij Technisch Bureau W. Janssen kunt u terecht voor dakwerken in de breedste zin van het woord: van dakrenovatie en onderhoud tot het plaatsen van een nieuwe lichtstraat op uw platte dak.

Dakdekkersbedrijf W. Janssen

Technisch Bureau W. Janssen is een loodgietersbedrijf én dakdekker in Den Haag. Bij ons dakdekkersbedrijf kunt u terecht voor:

  • Het isoleren van platte daken en nieuwe dakbedekking branden.

  • Isoleren van hellende daken en dakpannen vervangen.

  • Plaatsen van lichtkoepels en lichtstraten op een plat dak.

  • Dakreparatie en het vervangen van dakgoten en tussengoten.

Familiebedrijf W. Janssen is begonnen in 1937 als constructiebedrijf. Sinds 1989 zijn we ook een technisch dakdekkersbedrijf en voeren we loodgieterswerkzaamheden uit. Niet alleen particulieren maken gebruik van de diensten van ons dakdekkersbedrijf. Wij werken ook mee aan grootschalige projecten voor woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over de tarieven van dakdekkersbedrijf W. Janssen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en vul het contactformulier in. Ontvangt u liever eerst meer informatie? Dan kunt u ons bellen op 070 – 346 12 80. Of stuur een e-mail naar info@wjanssen.nl.

Copyright © 2018 W. Janssen | Eye-C Multimedia Webdesign Den Haag