Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie naar 070 – 346 12 80

Contact

Dakdekkersbedrijf | Dakdekker Den Haag en omgeving

Bent u op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf in de omgeving van Den Haag? Bij Technisch Bureau W. Janssen kunt u terecht voor dakwerken in de breedste zin van het woord: van dakrenovatie en onderhoud tot het plaatsen van een nieuwe lichtstraat op uw platte dak.

Wij helpen u met alle soorten dakbedekking

Er zijn onwijs veel verschillende soorten daken, wanneer uw dak goed geïsoleerd is maar er zijn wat dakpannen aan vervangen toe, zit u bij ons goed. Ook wanneer u een compleet nieuw dak wilt bent u aan het juiste adres. 

Wanneer u uw dak wilt laten vernieuwen of bijvoorbeeld een lichtkoepel wilt laten plaatsen neemt onze dakdekker zo snel mogelijk contact op, samen met uw wensen biedt hij u de beste prijs. We werken met professionele materialen en kundig personeel met jaren ervaring.

Dakwerkzaamheden
Dakwerkzaamheden

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie

Aanvragen

Dakdekkersbedrijf W. Janssen

Technisch Bureau W. Janssen is een loodgietersbedrijf én dakdekker in Den Haag. Bij ons dakdekkersbedrijf kunt u terecht voor:

 • Het isoleren van platte daken en nieuwe dakbedekking branden; dit is nodig wanneer u geen onverwachte lekkages of onnodige verwarmingskosten wilt.

 • Isoleren van hellende daken en dakpannen vervangen; een schuin dak moet net zoals een plat dak goed geïsoleerd worden, tevens vervangen wij kapotte dakpannen.

 • Plaatsen van lichtkoepels en lichtstraten op een plat dak; wanneer er meer licht in een ruimte gecreëerd moet worden maar er geen mogelijkheid is aan de zijkanten dan kunnen wij voor u lichtkoepels of lichtstraten plaatsen op uw dak.

 • Dakreparatie en het vervangen van dakgoten en tussengoten; heeft u stormschade of slijtage aan uw dak, wij repareren dit maar al te graag. Tevens kunnen wij oude dakgoten of tussengoten vervangen zodat het regenwater weer netjes afgevoerd kan worden.

Familiebedrijf W. Janssen is begonnen in 1937 als constructiebedrijf. Sinds 1989 zijn we ook een technisch dakdekkersbedrijf en voeren we loodgieterswerkzaamheden uit. 

Wij werken veel voor particulieren, naast de particuliere klant maken er ook veel Woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren gebruik van onze diensten. Voor Grootschalige projecten zijn wij ook in te zetten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u een dakdekker in Den Haag nodig of wilt u meer weten over de tarieven of prijs per m2 van dakdekkersbedrijf W. Janssen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en vul het contactformulier in. Ontvangt u liever eerst meer informatie? Neem dan direct contact op via 070 – 346 12 80, of stuur een e-mail naar info@wjanssen.nl.

Ons werkgebied is onder andere Den Haag, Rijswijk, Delft en Zoetermeer. 

 • Betrouwbaar, kundig en snel. Thierry en zijn team hebben mij enorm goed geholpen bij een situatie die directe ondersteuning vroeg. Ted nam alle tijd om de situatie goed te analyseren en heeft dit snel weten op te lossen. Ik beveel hen van harte aan!

  Kevin
  2 januari 2020
 • Door een montagefout van ons toilet was de pot losgeraakt van de muur. Deze fout is netjes kosteloos hersteld. Erg fijn. Goede service!

  F. Pelagatti
  5 januari 2020
Copyright © 2022 W. Janssen | Eye-C Multimedia Webdesign Den Haag