Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie naar 070 – 346 12 80

Contact
opsporen van lekkage

Lekkage opsporen, wij vinden de oorzaak van de lekkage!

Opsporen van lekkages is voor ons geen probleem!

Niets is zo vervelend als een lekkage. Een lek kan veel schade aan uw woning aanrichten. U wilt natuurlijk dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt. Als we het over lekkage hebben kunt u denken aan daklekkage, lekkage cv leiding in de vloer of badkamer lekkage. Laat W. Janssen nou een snelle en professionele service bieden op het gebied van lekkage detectie. Lekkage detectie houdt in dat wij de lekkages vakkundig opsporen en verhelpen. Wij zijn uw specialist in de regio Den Haag.

Lekkage onderzoek
Plafond lekkage

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie

Aanvragen

Lekkage badkamer, de meest voorkomende lekkage

Er zijn verschillende soorten lekkage, toch zien wij dat dit in de meeste gevallen ontstaan in de badkamer of toilet. 

Een lek door het sanitair of lekkage kraan is een veel voorkomend probleem. Hierdoor kan er veel vochtschade optreden. Vocht tast vrijwel alles aan en wanneer u niet op tijd handelt kan het zijn dat u veel materialen in uw huis moet vervangen. Een lekkende kraan zorgt voor veel ongemak, dit is vaak te verhelpen door een nieuwe pakking. Een druppelende kraan zorgt voor ergernis en sommige kranen zijn na een aantal jaar gewoon aan vervanging toe. Gelukkig hebben wij verschillende modellen kranen die we u kunnen aanraden. Helaas zien we ook vaak een lek onder de betegeling, deze lekkages zijn weggewerkt in wanden of vloeren.

Hoe gaan we te werk om een lekkage op te sporen?

De eerste stap is het opsporen van het lek. We willen eerst weten waar deze vandaan komt en wat precies lekt. Er kunnen namelijk meerdere aspecten een lek veroorzaken. Denk hierbij aan een scheur in de leiding of achterstallig onderhoud. 

Bij het opsporen van een lek kan het voorkomen dat hiervoor hak-en breekwerkzaamheden moeten plaatsvinden in muren of plafonds. Uiteraard proberen wij de schade zoveel mogelijk beperkt te houden. Maar soms zijn de muren of plafonds als zodanig beschadigd dat deze vervangen moeten worden. Nadat de lekkage ontdekt is en gerepareerd, kunnen wij ook het bouwkundig herstel hiervan oppakken. Normaal gesproken moet u hier een ander bedrijf voor inschakelen gelukkig kan W. Janssen u voorzien van deze renovatie werkzaamheden.

lekkage dak, er kan van alles een lekkage veroorzaken

W. Janssen verhelpt daklekkage Den Haag en omgeving! Een lek aan uw dak komt altijd ongelegen. We willen uiteraard eerst proberen om uw gat in het dak te herstellen in plaats van een heel nieuw dak te moeten monteren. Gelukkig kunnen wij bijna altijd zowel een hellend dak als een lekkend plat dak voor u repareren. 

Wanneer een dak lek is kan dit misschien komen door een dakkapel of achterstallig onderhoud. Er kunnen gele kringen ontstaan. Wij kunnen de lekkage repareren en zorgen dat de schade zich niet verder uitbreid. U kunt lekkages beter laten uitvoeren als zelf proberen te verhelpen. We zien vaak dat tijdelijke oplossingen geen goede werking hebben op langer termijn. Wij voorzien u dan graag van een nieuwe laag dakbedekking wanneer de oude bedekking vanwege een lek niet meer goed functioneert.

Heeft u een lek in uw woning? Neem dan contact met ons op via deze link of via de contactpagina, wij gaan in alle gevallen zo snel en kundig mogelijk voor u aan het werk.

Voor overige installaties of reparaties kunt u ook een van de andere diensten van W. Janssen inschakelen, wij helpen namelijk graag met verschillende diensten. Wilt u uw woning laten renoveren of een nieuwe CV ketel laten installeren? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Benieuwd naar de kosten en onze service mogelijkheden? Neem contact op met een van onze werknemers zij staan u graag te woord voor adviezen en informatie.