Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie naar 070 – 346 12 80

Contact

Verwarmingsmonteur en CV ketel onderhoud | Den Haag

Zoekt u een CV monteur voor de installatie of het onderhoud van uw CV systeem? Technisch Bureau W. Janssen plaatst en repareert al CV ketels sinds 1989. Dit houdt in dat wij over veel kennis en ervaring beschikken, hierdoor werken we snel en effectief!

CV onderhoud Den Haag door erkende CV monteurs!

We zitten graag warm in de winter en houden van warm water tijdens koude dagen. Voor het onderhouden van uw CV ketel bent u bij ons aan het juiste adres, cv ketel monteur komt langs om ervoor te zorgen dat uw centrale verwarming op een goede manier onderhouden wordt.

CV ketel controleren
CV ketel repareren

CV monteur Den Haag, CV storingen of CV installatie

CV ketel storingen zijn erg hinderlijk dat begrijpen wij, wanneer de CV (verwarming) een storing heeft kan dit verschillende oorzaken hebben. om dezelfde dag nog advies of een afspraak in te plannen kunt u uiteraard direct contact met ons opnemen. Onze CV installateur zal u dan telefonisch wat vragen stellen en vanuit daar tot actie over gaan.

Janssen is een tankinstallatie- en loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Den Haag. Onze deskundige verwarmingsmonteurs plaatsen CV systemen voor particulieren. Dit betekent dat wij ieder huishouden kunnen voorzien van een goed werkende ketel.

Maar we voeren ook werkzaamheden uit voor grote projecten van bijvoorbeeld Verenigingen van Eigenaren of woningbouwverenigingen. Het grote onderhoud kan snel en kundig afgehandeld worden zodat bewoners weinig hindering ervaren.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie

Aanvragen

Waarom een erkende cv monteur Den Haag van W. Janssen?

Technisch Bureau W. Janssen is al meer dan 80 jaar werkzaam in de branche. In 1937 richtte dhr. J. Janssen het familiebedrijf op als constructiebedrijf dat ook petroleum meetapparaten vervaardigde. We voeren loodgieterswerkzaamheden uit en plaatsen en repareren cv installaties sinds 1989. We zijn in het bezit van verschillende KIWA kwaliteitscertificaten.

Ook kunt u als u bij ons onder contract bent 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht! Dit is wel zo fijn als een storing precies op het verkeerde moment plaatsvindt. 

Naast onderhoud en  installatie zijn we een opleidingsbedrijf voor jonge verwarmingsmonteurs. Deze kunnen naast hun theoretische opleiding meelopen met onze monteurs. Ze worden opgeleid door echte kenners met jarenlange ervaring, de beste manier om het vak onder de knie te krijgen! 

Wij zijn onder andere werkzaam in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer en Delft.

  • Wat een geweldig bedrijf en wat een experts! Ondanks hun wel verdiende vakantie toch een giga probleem opgelost. TOPPERS !!!

    Sylvia Woestenburg
    28 december 2020
  • Fantastische service en komen afspraken na. Doen graag een stapje extra voor de klant! Zeer zeker aan te raden!!

    Andy Grundeken
    14 december 2020
Copyright © 2022 W. Janssen | Eye-C Multimedia Webdesign Den Haag