Leerling loodgieter (Fulltime)

Geplaatst op: 5 april 2019 | Functie: Leerling loodgieter

Vacature Leerling loodgieter, word jij onze nieuwe topper? Dienstverband: fulltime Wil je aan de slag als leerling loodgieter? Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste en gedreven leerling monteurs in de omgeving Den Haag. Wie zijn wij? Technisch bureau W. Janssen heeft een jonge, ambitieuze, vooruitstrevende denkwijze en is een modern en informeel bedrijf. W.

Vacature Bekijken

Loodgieter installateur (Fulltime)

Geplaatst op: 5 april 2019 | Functie: Loodgieter installateur

Vacature Loodgieter / installateur, is jouw installatiewerk altijd waterdicht? Dienstverband: fulltime Wil je aan de slag als loodgieter/installateur? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven loodgieter/installateur in de omgeving Den Haag. Wie zijn wij? Technisch bureau W. Janssen heeft een jonge, ambitieuze, vooruitstrevende denkwijze en is een modern en informeel bedrijf. W.

Vacature Bekijken

Servicemonteur (Fulltime)

Geplaatst op: 5 april 2019 | Functie: Servicemonteur

Vacature Servicemonteur, kom jij ons team versterken? Dienstverband: fulltime Wil je aan de slag als servicemonteur? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven servicemonteur in de omgeving Den Haag. Wie zijn wij? Technisch bureau W. Janssen heeft een jonge, ambitieuze, vooruitstrevende denkwijze en is een modern en informeel bedrijf. W. Janssen is

Vacature Bekijken

Vacature Dakdekker (Fulltime)

Geplaatst op: 5 april 2019 | Functie: Vacature Dakdekker

Vacature Dakdekker, komen we door jou nog hoger op? Dienstverband: fulltime Wil je aan de slag als dakdekker? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven dakdekker in de omgeving Den Haag. Wie zijn wij? Technisch bureau W. Janssen heeft een jonge, ambitieuze, vooruitstrevende denkwijze en is een modern en informeel bedrijf. W.

Vacature Bekijken

Vacature Allround Loodgieter (Fulltime/Parttime)

Geplaatst op: 1 december 2018 | Functie: Allround Loodgieter

Vacature Allround Loodgieter Dienstverband: fulltime / parttime Ben jij een enthousiaste en vakbekwame Allround Loodgieter? Dan is W. Janssen opzoek naar jou! W. Janssen is een echt Haags bedrijf dat al 80 jaar bestaat en staat voor kwaliteit zowel als diensten als personeel. Wie zijn wij? Technisch bureau W. Janssen heeft een jonge, ambitieuze, vooruitstrevende

Vacature Bekijken
Copyright © 2018 W. Janssen | Eye-C Multimedia Webdesign Den Haag