Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie naar 070 – 346 12 80

Contact
gas installatie

Uw specialist in gasinstallaties en gasleidingen in Den Haag

Een gasleiding vervangen of aanleggen is voor ons geen probleem!

Wanneer u gaat verbouwen of bezig bent met een nieuwbouwproject komt u al snel op de infrastructuur van de gasinstallaties. Een gasleiding aanleggen is een zeer secure klus. het gevaar wat bij deze klus komt kijken is een te groot risico om zelf te nemen. Gasleidingen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. Vroeger werden ze vaak gemaakt van grijs gietijzer. Wat voor leidingen u heeft, hangt af van hoe lang de leiding er al licht. Tegenwoordig worden gasleidingen meestal gemaakt van staal een koperen buis of kunststof (in sommige gevallen ook nog met een PVC mantel).

Gasleidingen worden vaak aangelegd op de volgende plekken:

– In de wanden

– In de dekvloer

– Onder de grond

– In kruipruimtes

– Een opbouw tegen de wand

-Achter het fornuis

Door een loodgieter in de hand te nemen om een gasleiding aan te leggen voorkom je brandgevaar. Onze loodgieters hebben alle papieren om nieuwe gasleidingen naar behoren te installeren en te zorgen dat nergens meer gas kan ontsnappen. Wij adviseren ten zeerste altijd een erkende loodgieter met papieren in te schakelen, erkende installateurs hebben alle nodige middelen en kennis om met deze gevaarlijke gassen te werken.

Gas
Gaskraan

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie

Aanvragen

Gasleiding verleggen

Een gasleiding verleggen komt vaak voor tijdens een verbouwing. Wilt u de keuken of de cv-ketel en geiser op een andere plek vestigen dan is het noodzakelijk de gasleiding te verleggen. Wanneer u zelf aan het klussen bent snappen we dat u deze klus ook wilt afhandelen toch raden wij dit af omdat u niet over de kennis beschikt die erkende installateurs wel hebben.

Gasleiding afpersen

Een gasleiding hoort voortdurend in optimale conditie te verkeren. Een regelmatig onderhoud en controle voorkomt levensgevaarlijke situaties. Een gasleiding afpersen houdt in dat hij op dichtheid wordt gecontroleerd. Het is van belang de gasleiding periodiek te laten afpersen. Zo bent u er zeker van dat het gas veilig in de slangen en leidingen blijft. Dit is vaak voorkomend tijdens  een verbouwing. U wilt er
natuurlijk zeker van zijn dat bij een nieuwe keuken geen gas kan ontsnappen. Voor een loodgieter is dit een standaard klus. Door de hoge concentratie in de gasleidingen adviseren wij ten zeerste dan ook dit uit te laten voeren door een erkend bedrijf zoals W. Janssen.

Ga dus nooit onvoorbereid aan de slag maar neem contact met ons op via deze link of via de contactpagina, dan gaan we zo snel mogelijk te werk om uw gasleiding af te persen.

Wij zijn bekend met de normen en praktijkrichtlijnen npr 3378, nen 1078 en nen 8078. Tevens kunt u bij ons terecht voor alles omtrent CV ketels. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact op via 070 – 346 12 80, of stuur een e-mail naar info@wjanssen.nl.

Ons werkgebied is onder andere Den Haag, Rijswijk, Delft en Zoetermeer. 

  • Fijn en proffesioneel familiebedrijf dat kan luisteren naar de klanten. Al meer dan 30 jaar tevreden over dit bedrijf.

    Theo Jansen
    3 januari 2021
  • Wat een Top bedrijf met fantastische mensen en goed opgeleide personeel

    Ineke Nulle
    6 januari 2021