• mei

    24

    2019
  • 4316
  • 0
W. Janssen BV is overgenomen door Thierry Staallekker.

W. Janssen BV is overgenomen door Thierry Staallekker.

Thierry Staallekker neemt W. Janssen over!

Geachte relaties,

Technisch Bureau W. Janssen BV hecht veel waarde aan persoonlijk contract met zijn klanten en wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Zoals u weet is Technisch Bureau W. Janssen BV een familiebedrijf opgericht als eenmanszaak in 1937 door J. Janssen. Deze eenmanszaak is in 1967 voortgezet door zijn zoon,  W. Janssen. In 1979 is André Staallekker, schoonzoon van dhr. W. Janssen, in loondienst als bedrijfsleider aangesteld en heeft deze eenmanszaak in 1989 voortgezet. De status BV is in 1997 opgericht.

Inmiddels, bereik ik, André Staallekker, op 31 mei de leeftijd van 65 jaar en is het tijd geworden het stokje over te dragen aan mijn zoon, Thierry Staallekker.

Met veel trots delen wij u mede dat per 24 mei jl. Technisch Bureau W. Janssen BV officieel is overgenomen door Thierry Staallekker.

Thierry zal Technisch Bureau W. Janssen BV met het huidige team voortzetten, verder ontwikkelen en optimaliseren.

Thierry is de afgelopen jaren al nauw betrokken bij Technisch Bureau W. Janssen BV en heeft diverse functies vervuld, waarbij hij de laatste jaren de rechterhand is geworden van André Staallekker.

André Staallekker zal werkzaam blijven bij Technisch Bureau W. Janssen BV, waarbij hij zijn huidige taken binnen de tankinstallaties voorzet en Thierry zal ondersteunen waar nodig.

Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven uw vertrouwde adres en garanderen de service die u de afgelopen 82 (!) jaar van ons gewend bent.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor het ons gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

André Staallekker
Technisch Bureau W. Janssen BV